Hoe gebruik ik Microsoft Virtual PC?

Microsoft is het op twee na grootste softwarebedrijf na Apple en Amazon. Het belangrijkste doel is het produceren, verkopen, produceren en in licentie geven van software die wereldwijd door mensen wordt gebruikt. Hetzelfde is een geïntegreerde bedrijfssuite en bevat belangrijke bedrijfsapplicaties zoals MS Word, Excel, PowerPoint, toegang en één zakelijke drive. Bovendien heeft het ook zijn weg gevonden naar Media, onderwijs, 3D digitale media en Office 365. Ze zijn ook uitgerust met verschillende innovatieve tools en technieken die uitermate nuttig zijn in de zakenwereld. Zie dit ook Microsoft account herstellen.

Hier, met de technische ondersteuning van Vergeten Microsoft Account wachtwoord herstellen, zullen we een korte schets geven over het gebruik van Microsoft Virtual PC waarmee u meer dan één besturingssysteem tegelijk op Windows PC kunt gebruiken. Dit is een van de handige media om het besturingssysteem veilig te houden, zoals beschreven in de volgende stappen: 

• Download eerst Microsoft Virtual PC van de officiële website.
• Ten tweede is het essentieel om Windows XP of hoger te gebruiken om het programma te installeren. Maar de kans is groot dat het systeem op de oudere versie van de systemen draait.
• Nadat u het programma hebt gestart, zou hetzelfde u vragen een virtuele machine te maken. Tik anders op de nieuwe knop.
• Ga verder door op de knop voor het maken van een virtuele machine te tikken en tik op Volgende.
• Typ handmatig de naam van het besturingssysteem dat u gaat installeren. Ga verder en klik op volgende.
• Kies het besturingssysteem dat u gaat installeren. Indien niet beschikbaar, klik dan op de andere.
• Maak op basis van het gekozen besturingssysteem de nodige aanpassingen aan de hoeveelheid RAM die het zou kunnen gebruiken.
• Ga verder door op een nieuwe virtuele harde schijf te klikken en tik op Volgende.
• Voltooi de wizard nadat u iets nieuws in het vak van de virtuele pc-console ziet. Tik erop en klik op start.
• Plaats ten slotte de installatieschijf voor het betreffende besturingssysteem en volg de installatie-instructies.

Voor verdere hulp kunt u contact opnemen met de helpdesk voor klantenondersteuning. Het team is efficiënt, bekwaam en deskundig om de gerelateerde problemen op te lossen. Het team biedt passende en betrouwbare diensten min het brandende gat in de zakken van de klant. Ze zijn de meest betrouwbare mensen en werken al tientallen jaren op dit gebied.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe fouten in het maken van Google Agenda-evenementen eenvoudig te herstellen?

Direct een saldo-overzicht vinden met uw Microsoft-account?