Voeg de extensie in eenvoudige stappen toe aan uw account

 Als u bereid bent om de extensie aan uw Microsoft-account toe te voegen, wordt u aangeraden om nu naar de blog te gaan. Hier vindt u de juiste stappen om de extensie aan uw respectieve Microsoft-account toe te voegen. Ook wordt u aangeraden in geval van problemen contact op te nemen met Microsoft-experts voor hulp.Zie ook dit Herstel wachtwoord Microsoft wachtwoord.

Hieronder vindt u de stappen voor het toevoegen van de extensie aan uw Microsoft-account. U moet ze een voor een volgen en in geval van problemen, wordt u aangeraden de stappen opnieuw te volgen vanaf het begin of ons gewoon te bereiken.

• U moet allereerst naar Microsoft gaan en vervolgens de Microsoft-rand openen.
• Vervolgens moet u naar de instellingen en meer in uw account gaan.
• Nadat u dat heeft gedaan, wordt u aangeraden een klik op de uitbreidingsoptie te geven.
• Nu, daarna moet u gewoon de optie extensies ophalen uit winkel kiezen.
• Nadat u dat heeft gedaan, moet u de extensieoptie selecteren.
• U moet nu naar de optie Get-knop gaan.
• Daarna moet u de toestemming goed beoordelen.
• Nu moet u de extensieknop toevoegen en vervolgens moet u naar de bevestigingsoptie gaan.

We hopen dat deze blog je helpt om de extensie op een eenvoudige en gemakkelijke manier aan de Microsoft-edge toe te voegen. Als u vragen heeft, moet u ook Herstellen Microsoft Account en dan moet u hen gewoon over het probleem vertellen, zodat zij u in een mum van tijd de beste oplossing kunnen bieden. We bieden u de complete oplossing, dus u wordt aangeraden u niet langer zorgen te maken en ons te bereiken. Onze experts werken ook samen en verzekeren u dat u 100 procent tevreden bent met uw gegevens en apparaat. Daarom moet u nu stoppen met het verspillen van tijd en onmiddellijk contact met ons opnemen voordat het te laat wordt en u met Microsoft-problemen blijft zitten.

Original blog source http://herstellenmicrosoftaccount.full-design.com/Voeg-de-extensie-in-eenvoudige-stappen-toe-aan-uw-account-35752381

Comments

Popular posts from this blog

Hoe fouten in het maken van Google Agenda-evenementen eenvoudig te herstellen?

Handleiding om tweestapsverificatie in Microsoft-account in te schakelen

Direct een saldo-overzicht vinden met uw Microsoft-account?