Hoe start ik tweestapsverificatie in een Microsoft-account?

 We weten allemaal dat het Microsoft-account zoveel voordelen heeft, omdat het gemakkelijke toegankelijkheid mogelijk maakt met betrekking tot alle services die in hetzelfde account zijn ingebed, zonder het wachtwoord voor elk afzonderlijk in te voeren. Vanwege de aanwezigheid van zoveel functies wordt het echter moeilijk voor de gebruikers om elke functie en hun gebruik te onthouden. In dat geval heeft iemand wellicht deskundig advies nodig. Een van die vaak gestelde vragen van de gebruikers is hoe iemand gemakkelijk een tweestapsverificatie in een Microsoft-account kan starten. Denkt u er ook aan om het specifieke probleem of een ander probleem met betrekking tot uw account dat u dwarszit, te verhelpen? Het enige dat u hoeft te doen, is altijd en overal contact opnemen met Microsoft account herstellen.


Stappen om tweestapsverificatie in een Microsoft-account te starten, worden hieronder gemarkeerd: -


1. Meld u allereerst aan bij uw Microsoft-account door uw gebruikersnaam en wachtwoord hiervoor op te geven.

2. Ga vervolgens naar de pagina met basisprincipes van beveiliging nadat u bent ingelogd op uw account.

3. Uit de lijst met de verschillende opties moet u de meer beveiligingsopties kiezen.

4. Onder het tabblad tweestapsverificatie moet u selecteren om het in te schakelen.

5. U dient de online instructies en stappen te volgen die op uw scherm knipperen.

6. U krijgt een melding dat u de beveiligingsinstellingen voor uw account heeft ingeschakeld.


Dit zijn de punten om een ​​tweestapsverificatie in een Microsoft-account te starten. Als u toevallig meer wilt weten over een van de fouten met betrekking tot uw account, neem dan gerust contact op met het Microsoft wachtwoord herstellen volgens uw voorkeurstijd. Wij verzekeren u 100% authentieke oplossingen op een effectieve en efficiënte manier. U kunt ons benaderen via live-chats, e-mails en telefoontjes, afhankelijk van uw gemak. Het begrijpen van de urgentie van de situatie en de waarde van uw tijd is onze taak.Daarom stellen we uw zorg altijd als onze hoogste prioriteit. Dus waar wacht u nog op als u alle mogelijke oplossingen van onze kant krijgt zonder u enig ongemak te bezorgen.

Original blog source https://sites.google.com/view/microsoft-herstellen/hoe-start-ik-tweestapsverificatie-in-een-microsoft-account

Comments

Popular posts from this blog

Hoe fouten in het maken van Google Agenda-evenementen eenvoudig te herstellen?

Handleiding om tweestapsverificatie in Microsoft-account in te schakelen

Direct een saldo-overzicht vinden met uw Microsoft-account?