Proces om Microsoft-account te verbinden met Gmail-account

 Microsoft is een zeer belangrijk account dat nodig is om dagelijkse professionele taken uit te voeren, omdat het ook toegang geeft tot zoveel andere apps en services. Soms hebben we de mening van een getrainde persoon nodig om de verschillende aspecten van dezelfde website te leren kennen. Een dergelijke functie die door de gebruikers als vrij complex wordt beschouwd, is dat hoe een persoon het specifieke account kan verbinden met een Gmail-account, waardoor ze allebei ook informatie zoals contacten en adressen van de contacten kunnen delen. Als u zich ook zorgen maakt over een probleem met uw account, hoeft u alleen maar zo snel mogelijk contact op te nemen met het Microsoft account herstellen nummer.

De stappen die moeten worden genomen om beide accounts te verbinden, worden in de onderstaande regels geschreven:

1. Het meest voor de hand liggende dat u moet starten, is door naar uw accountprofiel te navigeren en op de aanmeldingspagina te tikken.

2. Klik nu op de add-optie in de rechterbovenhoek van de accountpagina die op uw scherm knippert.

3. Kies vervolgens het account dat u wilt toevoegen en vergeet niet de instructies op het scherm te volgen.

4. Nadat u deze punten hebt gevolgd, kunt u de twee accounts eenvoudig met elkaar verbinden en de gegevens tussen hen delen.

Dit zijn de aanwijzingen die door een persoon moeten worden gevolgd op het moment dat beide accounts worden verbonden. Als u meer informatie over dit account nodig heeft, kunt u op zijn vroegst het Vergeten Microsoft Account wachtwoord herstellen. Inzicht in de urgentie van de situatie en de waarde van ons werk is de reden waarom we uw probleem als onze hoogste prioriteit behandelen. U kunt ons bereiken via live-chats, e-mails en telefoontjes volgens uw voorkeur en comfortzone. Onze professionele en ervaren technici zullen u bijstaan ​​door te kiezen voor alle manieren en middelen om uw vraag op te lossen. Denk dus niet te veel na en bereik in plaats daarvan.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe fouten in het maken van Google Agenda-evenementen eenvoudig te herstellen?

Handleiding om tweestapsverificatie in Microsoft-account in te schakelen

Direct een saldo-overzicht vinden met uw Microsoft-account?